VERKOCHT – Ruim, gerenoveerd herenhuis met tuin.

VERKOCHT

In Berchem, net over de Ring op loopafstand van Berchem station en de Zurenborgwijk ligt dit  fantastische huis met veel ruimte én met een tuin.

Het sfeervolle herenhuis werd degelijk gerenoveerd, maar de authentieke elementen zijn gerespecteerd en behouden.  Deze mooie woning geeft de authentieke sfeer van 1925 weer, maar biedt u tegelijkertijd het moderne comfort van nu.

 

Via de voortuin, met voldoende plaats om uw fietsen te stallen, komt u aan de stijlvolle, rode voordeur.

Het gelijkvloers doet thans dienst als vergunde B&B: 2 slaapkamers met eigen badkamer, een gezellige, gemeenschappelijke zitruimte en ingerichte keuken/eetruimte.  Via deze ruimte komt u in de zonnige tuin met terras, waar het heerlijk toeven is.  Achterin staat een ruim tuinhuis, groot genoeg voor het opbergen van hout, tuingereedschap en -meubelen en door de grote ramen en houtkacheltje  ideaal als extra hobby- of tuinkamer.

 

Het gelijkvloers bestond vroeger uit 1 grote ruimte.  Indien u dit zou wensen, kan u dat terug realiseren en hier uw werkplek (voor iemand die haar/zijn beroep thuis uitoefent) of een (extra) leefruimte maken.  Maar… waarom de bestaande indeling niet behouden voor uw gasten of als slaapkamervertrekken met zithoek, voor u of uw kinderen ?

 

Op de eerste verdieping heb je de ruime, volledig geïnstalleerde open keuken met kookeiland, plaats voor een grote eettafel, een gezellige zithoek met houtkachel en aan de kant van de keuken nog een knus terras.  Aan de achterkant van deze verdieping is er een tussenhal met toilet, technische ruimte, een badkamer en een slaapkamer.  Extra bergruimte is voorzien in de hal.

Op de tweede verdieping is er aan de voorkant van het huis een heel ruim en superaangenaam salon waar u heerlijk kan relaxen na een drukke dag.  Aansluitend heb je een kantoor/bibliotheek die via een deels glazen wand en deur kan worden afgesloten zodat u hier rustig kan werken.  Achteraan is er terug een keuken en een badkamer met douche, bad, lavabo en toilet.

 

De derde verdieping bestaat uit 2 grote slaapkamers en een gezellige zitruimte.

 

Als u nog extra bergruimte kan gebruiken (en wie kan dat niet ?!), is de grote, droge kelder hier uiterst geschikt voor.  Hier is er ook een aansluiting voor de wasmachine en de droogkast.  Heel handig !

 

Omdat elke verdieping een eigen gasmeter heeft (en aparte recente CV-ketels) en er ook 2 elektriciteitsmeters zijn, zou u indien u dit zou wensen, een deel van de woning kunnen verhuren.

U kan ook de uitbating van deze succesvolle B&B perfect verderzetten.

 

Alle daken en de achtergevel werden recent en volgens de nieuwste normen, geïsoleerd.

 

Wilt u graag wonen in dit prachtige en instapklare huis gelegen in een rustige straat, vlakbij invalswegen, openbaar vervoer, winkels, horeca en het centrum van de stad ?   Maak dan een afspraak en bel mij op 0475-98 27 11 of stuur een mail: immo@dreambuilding.be

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie:                          Herenhuis met voor- en achtertuin

Bouwjaar:                          1925

Opp. perceel:                    215 m²

Bewoonbare opp. :           300 m²

Aantal slaapkamers:         5

Aantal badkamers:            4

Keuken:                             volledig geïnstalleerd

Inlichtingen

Beglazing:                          dubbel

CV:                                      gas – recente verwarmingsketel per verdieping I

Isolatie:                              Daken recent vernieuwd en geïsoleerd – achtergevel geïsoleerd in 2015

EPC:                                    in aanvraag

Elektriciteit:                        Conform

Stedenbouwk.inlicht.:         in aanvraag