VOLLEDIG GERENOVEERDE APPARTEMENTEN MET privé DAKTERRAS, KELDERBERGING EN GARAGE – al 2 appartementen verkocht !

Vraagprijs : 260.000,- Euro per appartement incl. kelderberging – 30.000,- Euro per garage


ADRES: Van Campenhoutstraat 42, 2600 BERCHEM

Ben je op zoek naar een lichte en kwaliteitsvol gerenoveerde thuis, in een topbuurt ? Dan kunnen wij jou deze instapklare appartementen aanbieden !

Elk van hen bestaat uit een superaangename woonruimte, een van alle comfort voorziene open keuken, 2 gezellige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, lavabo en handdoekdroger, een apart toilet met handenwasser en een heel aangename woonruimte.

De hoekligging zorgt ervoor dat je in elke appartement een mooi open zicht hebt en dat er veel licht binnenvalt in alle kamers.

De afwerking van het volledige gebouw, met o.a. parket in de leefruimte en slaapkamers en de stijlvolle metaal/glasdeur in de hal, zijn van topniveau.  De eerstkomende jaren ben je er zeker van dat er geen grote uitgaven moeten gebeuren.

Een condensatie CV-ketel en de mooie zwarte aluminium ramen met klimaatglas zorgen ervoor de ook je energiefactuur binnen de perken blijft.

Als kers op de taart heeft elk appartement een privédakterras, waar het genieten is van de zon en van het weidse uitzicht !

In de kelder zijn er ruime privébergingen voorzien.

De garage is verplicht bij aan te kopen aan 30.000 Euro (allen volledig vernieuwd en voorzien van een  automatische poort, lichtpunt en stopcontact)

Op loopafstand vind je cultuur, leuke pleintjes, het groenkwartier, Berchem Station, een toffe bar of restaurant, winkels waar je werkelijk alles kan kopen…..

Moet je buiten Antwerpen zijn of krijg je bezoek van verder weg ? : Berchem Station en de belangrijkste uitvalswegen liggen om de hoek.

Ben je benieuwd naar deze mooie plek en wil je graag een kijkje komen nemen ?  Bel dan even naar 0475-98 27 11 – Bie Franken – DREAMBUILDING.

Eigenschappen van het pand

Algemeen
  • Categorie: appartement met terras, kelderberging en garage
  • Gebouw: gerenoveerd en slechts 3 appartementen
  • Woonoppervlakte: 60 m2 per appartement
  • Terras: privé dakterras
Inlichtingen
  • Slaapkamers: 2 
  • Keuken: volledig geïnstalleerd
  • Vloeren: nieuwe parket in leefruimtes en keramische tegels in keuken, badkamer en toilet
  •  veel licht – rustige straat – gebouw met slechts 3 appartementen – volledig gerenoveerd – privé garage met automatische poort – Berchem station op loopafstand