Charmant en goed onderhouden burgerhuis met tuin op toplocatie!

VP 580.000 €


ADRES: RAAFSTRAAT 9 – 2018 ANTWERPEN

Zurenborg…Een zalige plek om te wonen!  In de stad, maar toch heel rustig en vlakbij alles wat je nodig hebt om een comfortabel en aangenaam leven te leiden: openbaar vervoer, dicht bij de snelweg, velostation, treinstations, cultuur, scholen, winkels en supertoffe horeca!

In deze fantastische buurt, ligt dit mooie en goed onderhouden burgerhuis waar tijdens de verbouwingen de authentieke elementen, waar mogelijk, behouden zijn gebleven.  Kijk naar de hoge plafonds, de originele tegelvloeren, de warme “planchés”, het marmer en de sierelementen in de hal, de mooie houten trap….

Via de hal kom je binnen in een uiterst ruime en lichte woonkamer met hoge plafonds en parketvloer.  Een kleine houtkachel maakt het ’s winters extra gezellig.

Het hart van het huis is de uiterst gezellige eetruimte met volledig ingerichte open keuken én plaats voor een grote tafel.  Hier geniet je van het zalige gezelschap van vrienden en familie.

De glazen wand naar de zonnige tuin, kan volledig worden opengeklapt zodat ook de tuin een extra stukje van de leefruimte wordt.  Heerlijk om hier te ontspannen na een drukke dag.

Er is een gastentoilet.

Op de bovenverdiepingen heb je maar liefst 4 slaapkamers, een dressing- bergruimte en een zeer comfortabele badkamer met bad, douche, toilet en 2 wastafels. Plaats genoeg voor een gezin (klein of groot) of voor mensen met behoefte aan een eigen werk- of hobbyplek.

Wil je nog extra bergruimte?  De grote droge kelder is perfect geschikt!  Hier kan je ook de wasmachine kwijt.

 

Zie jij jezelf al wonen in dit geweldige huis?  Maak snel een afspraak via immo@dreambuilding.be of bel 0475/98 27 11.  De toffe buren krijg je er gratis bij!

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie:GOED ONDERHOUDEN BURGERHUIS MET TUIN

  • Woonoppervlakte: 180 m2
  • Keuken: volledig geïnstalleerde leefkeukens
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 1 met bad, douche, toilet en 2 wastafels
Inlichtingen
  • Buitenruimte: Stadstuin van ca. 35m²
  • EPC:  355kWh/m²
  • Renovatiewerken: 2000 – 2014
  • Extra troeven: authenticiteit – mooie lichtinval – kwalitatief goed gerenoveerd