Kantoor/showroom/studio/atelier met parkeergarage en buitenruimte.

Everaertstraat 80, 2060 Antwerpen

VERKOCHT!

Op zoek naar een fantastische multifunctionele ruimte met parkeergarage en een leuke groene patio en tuin? Dan is dit pand, met een bruikbare oppervlakte van 760m², geknipt voor u.

In 2011 werd dit pand gebouwd als professionele fotostudio met kantoren, maar mettertijd werd het ook gebruikt als showroom, tentoonstellingsruimte, vergaderlocatie, kantoorruimte en opnamestudio voor reclamespots.

De ligging is perfect, in een rustige straat op een boogscheut verwijderd van de belangrijkste invalswegen en op 10 minuten wandelen van het Centraal Station van Antwerpen.  Parkeren is er geen probleem want  u en uw klanten kunnen de auto kwijt in de ondergrondse parking.

Het hele complex is met kwalitatief hoogstaande materialen gebouwd en bijzonder goed onderhouden.

Op het gelijkvloers beschikt u over een multifunctionele ruimte die de flexibiliteit biedt, indien gewenst,  om opgedeeld te worden in kleinere units.  Ook een “open plan office” is perfect mogelijk.

Vooraan is er de receptie/kantoorruimte en centraal in de constructie liggen de toiletten, een was- doucheruimte en een technische ruimte.

Een keuken met vergaderplaats vind je op de eerste verdieping.  Aansluitend is er een fantastisch terras van 40 m².

Het niveau -1 herbergt de parking, een kleine en grote bergplaats, een afgesloten atelier/werkplaats/extra kantoorruimte.

Dit gebouw ligt in binnengebied, maar aan de straatkant bevindt zich nog een gebouw met verdieping. Het is vergund als 2 appartementen maar wordt thans gebruikt als archiefruimte. Deze worden apart van de het studiocomplex aangeboden aan geïnteresseerden.

Ik laat u graag dit fantastische pand zien dus bel voor een afspraak op 0475-98 27 11

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie:                          Multifunctioneel gebouw met parkeergarage

Bouwjaar:                          2011

Opp. perceel:                     600 m²

Bruikbare opp. :                750 m²

 

 

Inlichtingen

CV:                                      gas

Isolatie:                             Dak geïsoleerd – ramen dubbel glas

Troeven:                            Veel mogelijkheden – prima onderhouden – goede ligging