Sfeervolle en ruime burgerwoning met toffe tuin

VP 320.000,- €


ADRES: Kerkstraat 151, 2060 Antwerpen

Houd je van ruimte, licht en veel mogelijkheden?  Dan is deze woning perfect geschikt om al uw dromen/plannen waar te maken.

Via de stijlvolle voordeur kom je binnen in dit fijne huis.  De leefruimte is groot en licht en voor wie extra gezelligheid wenst: de open haard werkt nog!  De mooie originele parketvloer versterkt de aangename sfeer.

Een dubbele glazen deur brengt je naar de eetkamer met aansluitend de ruime keuken.  Via hier ga je naar de leuke en zonnige stadstuin.

Op de tussenverdieping is er een (slaap-) kamer met apart toilet en wasplaats.  Er zijn 4 hele ruime slaapkamers en de grote badkamer vind je op de 2de tussenverdieping.

Heb je nog meer plaats nodig?  De droge bergkelder biedt uitkomst!

Het huis ademt de authentieke sfeer en is prima onderhouden maar kan zeker meer hedendaags comfort gebruiken.

Voordeel van dit leuke pand is dat het kan worden ingedeeld naar jouw wensen: een eigen praktijkruimte, een kantoor, ruimte voor een gezin met kinderen, een co-housing project….

En als je nog groter wilt wonen: er kan/mag eventueel, nog een verdieping bovenop worden gebouwd.

Leuke horeca (Bar Chapel, Den Druiventros, Brutal, HOOK, café De Kroon, Plaza Real, de Sinbad, Philly’s….) een ziekenhuis, cultuur (De Roma, Rataplan, Pekfabriek, Ingrid Deuss en Zeno X gallery…) vind je zo goed als om de hoek en aan tal van diverse winkels is er geen gebrek!

De ligging is ideaal voor wie een plekje zoekt vlakbij het centraal station maar ook vlakbij belangrijke invalswegen.  Het openbaar vervoer stopt bijna voor de deur.  Verkiest u de fiets?  De velo-stations liggen op wandelafstand.

Nieuwsgierig naar dit huis met ontelbare mogelijkheden? Maak snel een afspraak op 0475-98 27 11 of via immo@dreambuilding.be

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie: Mooie burgerwoning met tuin

  • Woonoppervlakte: 211 m2
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamer: 1
  • Toiletten: 3
Inlichtingen
  • Extra troeven: veel licht – authentiek – veel mogelijkheden –
  •                         leuke buurt – vlakbij het centraal station – toffe tuin