Gezellig, recent gerenoveerd huis met vergund dakterras

ADRES:  Gasstraat 137, 2060 Antwerpen

Saai en alledaags kan je deze leuke woning moeilijk noemen!

In een levendige buurt met zuiderse allure ligt dit volledig gerenoveerde en knusse huis.

Je komt binnen in een ruime open ruimte waaraan je naar eigen smaak/behoefte, een invulling aan kan geven (kantoor, fietsberging, hobbyruimte…..).  Achteraan heb je een schattig terrasje waar je wat verkoeling kan zoeken.

Via de authentieke trap (Brooklyn style 😉) kom je in het woongedeelte waar je geniet van veel licht. De mooie originele houten vloeren zijn behouden gebleven.  Je kan hier heerlijk relaxen. Goesting om gezellig te kokkerellen? Dat kan in de volledig ingerichte en hedendaagse keuken.

Op de bovenverdiepingen is er een hele ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche, toilet en leuke lavabo.  Hier heb je ook meer dan voldoende plaats om je wasmachine te installeren.

Daarboven vind je een handige dressing met op maat gemaakte kasten, een 2de slaapkamer die ook dienst kan doen als je eigen “home office” en een superleuke lees-/muziekkamer.  Ook hier met op maat gemaakte boekenkast.  Het dakterras van 15m² maakt het plaatje compleet!

Toch nog extra bergplaats nodig?  Dat kan in de kelder.

Wil jij wonen in dit toffe huis, vlakbij het centraal station, trams, bussen, deelfietsen en -auto’s, winkels, toffe horecazaken, cultuur, scholen?  Neem snel contact op via immo@dreambuilding.be of bel 0475-98 27 11

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie: Gerenoveerd huis met dakterras

  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Slaapkamers: 2 à 3
  • Badkamer: 1
  • Toiletten: 1
Inlichtingen
  • Keuken: volledig ingericht
  • Vloeren: gietbeton op gelijkvloers – verdiepingen met originele plankenvloeren
  • Extra troeven: veel licht – authentieke elementen- gezellig – vlakbij het centraal station – mooi dakterras